FLUGFISKEWEEKEND !

 21-23/10

Exklusiv flugfiskekurs

Exklusiv Flugfiskekurs med helpension och guide.

”Lake distrikt” i Blekinge !

I samarbete mellan Mörrums fiske och Brokamåla Gård så har vi skapat en unik produkt där ni får lära er den ädla konsten att flugfiska. Om ni kanske redan har flugfiskat ett tag, men vill förbättra er teknik så är det ett ypperligt tillfälle att passa på.
Genom att gå en flugfiskekurs med enhandsfattning lär ni er snabbt grunderna i kastteknik och får de grundläggande kunskaperna kring utrustning, knutar, flugval och mycket mer.
Här i Blekinge har vi en lång erfarenhet där vi har skapat ett upplägg som ska tillfredsställa både den lite erfarne flugfiskaren samt nybörjaren. Kursen är på ett sätt som skapar en gemenskap och gör det till en upplevelse utöver det vanliga.
Vi håller således deltagarantalet till max 8 pers för att alla ska få ut så mycket som möjligt av tiden, vilket gör kursen exklusiv och mycket eftertraktad.
I kursen går vi igenom fiskeutrustning, grundläggande kastteknik, att lära sig läsa både strömmande och stillaståendevatten för att förstå var fisk uppehåller sig, fiskestrategier, flugor, fiskhantering, en komplett kurs för nybörjaren och den erfarna fiskaren.

Varmt Välkomna

Kursprogram:

Fredag in check kl 17:00

Vi börjar med en liten stund med introduktion, sen vid 18:00 tiden serveras det en 2-rätters Middag

Vi fortsätter sen ett par timmar med lite material information med olika utrustningar linor flugor mm.

 

 

Lördag:

Efter frukost blir  det ett par timmars intensiv kastträning och efter lunch går vi till en av våra sjöar och fiskar under eftermiddagen med avbrott för fika.

På kvällen vid 18:00 så serveras en 3- rätter middag med vilttema som serveras i stallet där vedspisen brinner och sprider en härlig värme.

Efter middagen på kvällen får ni som vill, avnjuta i vedeldad bastu samt vedeldade badtunna vid sjön.

Söndag:

Vi startar tidigt i flugströmmen och vi äter frukost vid fiskevattnet vid 09:00 tiden,. Instruktören är med ett par timmar på morgonen och hjälper till med fisketekniken, flugor, och var man hittar fisken.
Det blir en härlig mustig fisksoppa till Lunch vid 12:30
ni fiskar sen själva så länge ni orkar.

Övrig information:

Övrig information:

Logi med helpension på Brokamåla Gård. All nödvändig fiskeutrustning och fiskekort för 2 dygn ingår.

Kursledare är Stefan Karlsson, guide/instruktör på Mörrums Kronolaxfiske. För frågor angående kursens upplägg kontakta Stefan direkt via e-post stefan.karlsson@sveaskog.se eller på telefon 010-544 96 43.

Pris: från 5450 kr per person.
Diverse alkoholhaltiga drycker till mat tillkommer

Bokning sker via info@brokamala.se www.brokamala.se