Outdoors Cooking

Utomhusmatlagning!

Att laga mat tillsammans över öppen eld är ett trevligt och roligt sätt att umgås på. Det är en upplevelse som du kan göra tillsammans med dina arbetskamrater, kompisgänget och ledningsgruppen.

Genom att vistas i naturen och uppleva den genom alla dina sinnen skapar du bästa förutsättningar för ett kvalitativt välbefinnande. Att laga mat tillsammans ger också en stark känsla av samhörighet. Det är del i människors kulturarv.

Exempel på en Meny

Ogräsbuffé:

  • Jordgubbs/mynta lemonad

  • Harsyre-soppa, shot

  • Nässelpesto med knäcke

  • Smörstekta nässlor med panerad getost

  • Stekt sparris med maskrosblad och kallrökt skinka

  • Primörsallad med rökt vildsvinsskinka och örtsås

  • Kirskålsbrödstänger serveras med smör och ost

  • Bakade färska bär i madeira med mascarponecreme garnerade med violer